Lista de organizații cărora li s-a acordat subvenție pentru acordarea serviciilor sociale pe anul 2024

Reguli pentru identitate vizuală în comunicare

Toți beneficiarii de subvenție pentru servicii sociale de la nivelul municipiului Timișoara au obligația de a afișa explicit și vizibil sursa finanțării. 

Această obligație se aplică în toate comunicările legate de acțiunile pentru ați primit finanțare prin subvenție de la bugetul local. 

Activitățile de comunicare pot include, dar nu se limitează la, următoarele: website-uri, orice canal media, platforme social media, conferințe, seminarii, materiale informative ca broșuri, fluturași, postere, prezentări, stickere etc., fie sub formă electronică sau print. 

Trebuie să confirmați sprijinul primit prin subvenție, prin folosirea elementelor vizuale de mai jos, în toate activitățile de diseminare, pe toate elementele de infrastructură, echipamente, vehicule, obiecte de mobilier, rezultate majore obținute cu ajutorul subvenției. 

La fiecare comunicare specificați lângă elementul vizual și tipul de serviciu social subvenționat. 

Declinare a răspunderii 

Toate materialele de comunicare vor conține următorul text de declinare a răspunderii: 

“Co-finanțat prin subvenție acordată de bugetul local al Municipiului Timișoara. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Consiliului Local Timișoara sau Direcției de Asistență Socială, acestea fiind strict responsabilitatea autorului (autorilor).„

macheta vizual subventii
vizualuri subventie (1)
 
Traducere »
Sari la conținut