Cum îți dai seama c...

Notifications
Clear all

Cum îți dai seama că un instrument de comunicare chiar îți economisește timp?

3 Posts
3 Users
0 Reactions
18 Views
Topic starter
(@accer)
New Member

Câteodată mă întreb după ce semne vă dați seama că un instrument de comunicare chiar vă salvează timp. La mine, într-o săptămână aglomerată, am observat că petreceam mai mult timp căutând conversații vechi decât răspunzând oamenilor și mi-am dat seama că ceva nu funcționa cum trebuie. Voi după ce criterii vă dați seama că un astfel de instrument chiar își face treaba?

2 Replies
(@daeerda)
Active Member

Din experiența mea, îți dai seama destul de repede când un instrument chiar te ajută, pentru că nu mai ai senzația că alergi după mesaje și notificări. Am ajuns din întâmplare pe https://aimessagepilot.com/ și mi s-a părut interesant modul în care sunt prezentate unele idei despre organizarea conversațiilor. Nu spun că există o soluție perfectă pentru toată lumea, dar mie mi-a plăcut să citesc perspective diferite și să compar cu felul în care îmi gestionez eu comunicarea de zi cu zi.

Reply
(@ceffer)
New Member

Pe lângă toate aplicațiile noi care apar, am observat că oamenii vorbesc tot mai des despre cât timp pierd din cauza mesajelor și a conversațiilor împrăștiate prin mai multe locuri. În cercul meu de prieteni, subiectul organizării comunicării apare aproape la fiecare întâlnire, chiar dacă fiecare are obiceiuri complet diferite.

Reply
Share:
Translate »
Sari la conținut