Salut! Mă uit la cursul de ISO 27001 Foundation și aș vrea să știu dacă cineva l-a parcurs recent. În contextul actual din 2026, cu toate atacurile ransomware complexe, mai oferă acest curs de bază o 'Good Experience' practică sau este pură teorie despre politici și proceduri? Trainerii de la Advised Skills pun accent pe implementarea reală a controalelor de securitate sau se concentrează doar pe trecerea examenului EXIN? De asemenea, cum vi se pare raportul calitate-preț față de alte centre de training din România, având în vedere că prețurile par să fi crescut peste tot anul acesta?”
Notifications
Clear all
Forum principal
3
Users
0
Reactions
320
Views
feb. 15, 2026 12:07 pm
2 Replies
feb. 16, 2026 10:45 am
Salut! eu am făcut aici cursul EXIN Information Security Foundation și pot spune că, în 2026, încă e relevant. Nu e doar teorie seacă – se discută și exemple practice legate de controale, risc și incidente reale (inclusiv ransomware). Evident, fiind nivel Foundation, nu intră ultra-tehnic, dar îți oferă o bază solidă pentru implementare. Trainerii au pus accent pe înțelegerea aplicabilității, nu doar pe examen. Ca raport calitate-preț, mi s-a părut corect comparativ cu alte centre din România.
feb. 16, 2026 12:16 pm
Confirm, pentru nivel Foundation este foarte echilibrat. Mi-a plăcut accentul pe aplicabilitate și exemple reale, nu doar memorarea standardului. Ca bază pentru pașii următori în securitate, chiar merită.